Каталог платтів і трикотажу на сайті
Вирішила оновити гардероб на найближчий сезон і зараз активно переглядаю українські бренди жіночого одягу. Особливо цікавлять плаття та трикотажні светри, які можна носити щодня без зайвої помітності, але щоб вони виглядали акуратно. Стикнулася з тим, що на різних сторінках часто показують лише частину асортименту, і доводиться довго шукати повний каталог. Для мене важливо бачити всі категорії окремо, щоб порівняти фасони та склади тканин. Також хочу ознайомитися з інформацією про сам бренд, бо завжди звертаю увагу на рік заснування та підхід до виробництва. Окремо читаю відгуки покупців, щоб зрозуміти їхній досвід. Якщо хтось вже переглядав повний асортимент українського виробника, підкажіть, де зручно це зробити.

Коли я шукала нову сукню і светр, то детально переглядала каталог саме на сайті, бо там усі категорії зібрані в одному місці. У 25 Union є окремі розділи з платтями та трикотажем, що дозволяє спокійно переглянути всі моделі без зайвих переходів. Мені сподобалося, що в описах зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна та віскоза, тому можна одразу зрозуміти особливості тканини. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед замовленням я уважно прочитала відгуки покупців, щоб краще уявити їхній досвід. Навігація досить зрозуміла, тому легко переходити між категоріями та порівнювати різні фасони. У підсумку я змогла обрати модель для повсякденного носіння без зайвої плутанини.